Torsdag 27 januari

Dag 24 i konsolideringsfasen
Proteintorsdag.
Strömming är min favoritfisk, den är god även när skinnet är borta.
(efter stekning)
Jag gör vanliga flundror med mycket persilja mellan.
Potatismos är det vanliga tillbehöret.
Men keso blir godare, idag blandade jag keso med citronrasp,pressad citron , dill och lite peppar.
Med hovmästarkesella blir det här en gourmetmåltid,
som ger en behaglig mättnad.

FRUKOST
En skål lättfil med 2 msk havrekli
kokt ägg
Kaffe


LUNCH



Nötfärsbiff rödlökskesella







MIDDAG



Stekt strömmingsflundra (skinnet avtaget) hovmästarkesella
Keso blandad med citronrasp citronsaft dill peppar kapris





MELLANMÅL
Skiva rökt kött
Kaffe kardemummaskorpa



KVÄLLSTE

Carls bröd  rökt kött

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0