Potatissallad med kassler

Potatis anses vara den stora källan till kolhydrater och ohälsa.

Fel fel fel.

Potatis är fylld av näringsämnen och vitaminer.

Kokt fast potatis har hälften så högt energivärde som pasta och ris.

Potatis innehåller dessutom höga halter antioxidanter, mer än tomat.

Om man låter potatisen kallna omlagras stärkelsen och blir långsammare.

Kokt kall potatis har 23 i GI värde. Som jämförelse har äpple 36

Potatissallad med en lätt vitlöksvinegrette, rödlök och kapris är inte alls onyttigt, jo i attackfasen.

Sätter man till lite chili så blir det ännu bättre.

Chili vinäger och vitlök bränner fett.

Till den här måltiden har jag använt mycket mager kassler.

Yoghurt med tomat och chili. 

Gurka tomat och morot

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0