Dukans Spenatsoppa

 
Imorgon är det torsdag då föreslår jag den här goda spenatsoppan.
I smaksättningen har jag använt en nypa socker.
Det gör jag alltid när det är mjölk eller spenat i rätten, det ger en smakhöjning.
Här kan man också välja den nya proteinberikade mjölken
 
 
Superenkel och god spenatsoppa

200 g spenat
1 liter  lätt mjölk
3 msk maizena
3 msk finskuren gräslök
Salt peppar och aningen socker
Kokt ägg till servering
Gör så här
Tina spenaten
Vispa ut maizenan i mjölken och värm under ständig vispning.
Tillsätt spenaten och koka upp. 
Smaka av med salt peppar och aningen  socker.
Lägg i gräslöken
Servera me
d kokta ägghalvor
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0