Kardemummaskorpor
Sätt ugnen på 200 grader
3ägg
1/2 burk (125 g ) lättkesella
5 msk havrekli
5 msk majsmjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk malen kardemumma
2 msk Canderel
Rör ihop alla ingredienser till en jämn smet.
Bred ut den på bakpappersklädd plåt. ca 5 mm tjockt
Grädda ca 10 minuter
Skär i sneda bitar sombilden visar
Torka i ugn 100 g med gläntad lucka
Gräddad oskuren Gräddad skuren Klart för kaffebordet
Kommentarer
Postat av: Bea
Mm va gott.... Vad är Canderel och kan man köpa det på en vanlig Ica Maxi?
Postat av: Ditten i livet
Dessa har jag bakat, väldigt goda
Postat av: Lena
En liten undran! När man gör tex dessa skorpor el muffins, hur många får man äta? Ska man hoppa över dagliga ransonen havrekligröt? Elr kan man äta dessa "förutom"?
Postat av: Anonym
Vad kan man ersätta majsmjölet med?
Postat av: Karl-Erik
Prova med sojamjöl
Postat av: Susan Kleen
kan man äta dessa i attackfasen? och hur många per dag?
Svar:
Karl-Erik Söderberg
Trackback