Kardemummaskorpor

Sätt ugnen på 200 grader
3ägg
1/2 burk  (125 g ) lättkesella
5 msk havrekli
5 msk majsmjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk malen kardemumma
2 msk Canderel
Rör ihop alla ingredienser till en jämn smet.
Bred ut den på bakpappersklädd plåt. ca 5 mm tjockt
Grädda ca 10 minuter
Skär i sneda bitar sombilden visar
Torka i ugn 100 g med gläntad lucka
Gräddad oskuren        Gräddad skuren         Klart för kaffebordet

Kommentarer
Postat av: Bea

Mm va gott.... Vad är Canderel och kan man köpa det på en vanlig Ica Maxi?

2011-01-15 @ 12:03:39
Postat av: Ditten i livet

Dessa har jag bakat, väldigt goda

2011-01-22 @ 08:26:46
URL: http://dittenomlivet.blogspot.com/
Postat av: Lena

En liten undran! När man gör tex dessa skorpor el muffins, hur många får man äta? Ska man hoppa över dagliga ransonen havrekligröt? Elr kan man äta dessa "förutom"?

2012-02-05 @ 20:02:49
Postat av: Anonym

Vad kan man ersätta majsmjölet med?

2012-03-07 @ 23:31:08
Postat av: Karl-Erik

Prova med sojamjöl

2012-03-08 @ 09:05:14
URL: http://proteindieten.blogg.se/
Postat av: Susan Kleen

kan man äta dessa i attackfasen? och hur många per dag?

Svar: Hej SusanAttackfasen är ju startfasen på hela viktresan, och därför den viktigaste.Därför ska man inte överdriva med skorporna, ät någon enstaka om du känner behov av en trevlig sidekick.
Lycka till
Karl-Erik
Karl-Erik Söderberg

2013-02-07 @ 20:23:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0