Biffomlett för proteindietare

Biffomlett
100 g strimlad lövbiff
3 ägg
2 msk lättkesella
1 hackad vitlöksklyfta
finskuren färsk chili efter smak
rivet skal saft från en halv citron
bladpersilja
GÖR SÅ HÄR
  1. Stek biffen i en teflonpanna ta upp den salta och peppra häll över citronsaften
  2. Torka ur pannan
  3. Värm pannan med några droppar olivolja
  4. Vispa ihop äggen med kesellan vitlöken och chilin
  5. Häll blandningen i pannan och fös ihop till ena kanten, låt omletten stanna, peta lite i den.Strö över det rivna citronskalet
  6. Lägg upp på tallrik fördela biffen och dekorera med lite bladpersilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0