Onsdag 17 november
- 100 g lättkvarg ICA
- 2 tsk tomatpuré
- 1 tsk pepparrot ( stark i burk) ICA
- 1 tsk citronsaft
- 2 msk vatten
Vilken bra blogg! Har själv precis börjat och det känns kul att hitta någon annan som skriver om det på svenska. Verkar ju inte finnas så mycket info om den här dieten på svenska ännu.
/ Linnéa
Åh vilken bra blogg, jag kommer spara den bland favoriter och ha som inspiration nu när jag tänker börja med dieten.
hej.. undrar om du andvänder lättfil, keso och yoggi med o.5% fett.. jag hittar nämligen inga fettfria... är fettfri amjonäs "tillåten" och vilka kryddor kan/får man använda (salt, peppar, cyrrypasta, soya, vitlök,)
Jag använder mejeriprodukter med så litet fettinnehåll som möjligt o,5 och o,1 är bra.Soya är utmärkt liksom övriga kryddor: Fettfri majonäs Tja Titta på mitt recept hur du gör egen fettfri majo. Majonäs är i princip äggula och olja med lite kryddor. Så om du vispar upp äggula med någon mejeriprodukt med lågt fettinnehåll och sen kryddar det som du vill, vet du åtminstone vad det är i. Bra Va
toppen blogg! :-D
Tack!! eftersom inte bokken The Dukan Daiet finns på svenska så håller jag koll på dig, och inpereras till tusen, varje dag!
Hur bestämde du hur lång din "attackfas" skulle vara..?
(fotona är såå "goda", om man som jag, äter med ögonen!)
Attackfasen skall enligt Dr Dukan vara mellan 5 och 10 dagar. Så jag tyckte en vecka var bra för mig.
Att maten ser vacker ut har alltid varit viktigt för mig. Nu är det extra viktigt eftersom an har ett begränsat utbud av råvaror under denna fas.