Pepparpannkakor

2 ägg
4 msk kvarg
4 msk havrekli
1 tsk pepparkakskrydda
2 tsk Canderel

Blanda ingredienserna väl klcka ut i varm torr teflonpanna
och grädda gyllenbruna på båda sidor



Kommentarer
Postat av: Ulrika

Tack för många bra tips! Har testat en variant av galetten som verkligen gjorde sig bra till fisk och skaldjur. Om man smaksätter den med ca 4 msk skaldjursfond, en rejäl nypa dill och lite färskpressad citron blir det jättegott! Har tyvärr inga exakta mängder så man får prova sig fram lite. Tänkte också testa att göra lusseplättar med saffran när det närmar sig Lucia. Tack för en bra blogg!

2010-12-01 @ 16:57:51
Postat av: Chef Carl

Skaldjursfond i galett smeten låter suveränt ska prova till helgen.Jag har också haft tankar på lusseplätar.

Tack för vänliga ord

2010-12-01 @ 19:01:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0