Pepparpannkakor
2 ägg
4 msk kvarg
4 msk havrekli
1 tsk pepparkakskrydda
2 tsk Canderel
Blanda ingredienserna väl klcka ut i varm torr teflonpanna
och grädda gyllenbruna på båda sidor
Kommentarer
Postat av: Ulrika
Tack för många bra tips! Har testat en variant av galetten som verkligen gjorde sig bra till fisk och skaldjur. Om man smaksätter den med ca 4 msk skaldjursfond, en rejäl nypa dill och lite färskpressad citron blir det jättegott! Har tyvärr inga exakta mängder så man får prova sig fram lite. Tänkte också testa att göra lusseplättar med saffran när det närmar sig Lucia. Tack för en bra blogg!
Postat av: Chef Carl
Skaldjursfond i galett smeten låter suveränt ska prova till helgen.Jag har också haft tankar på lusseplätar.
Tack för vänliga ord
Trackback