Dukans LCHP Lördag 27 augusti
hej! tycker din blogg är jätte bra och inspirerande med alla bilder m.m. jag ska själv börja med attackfasen nu och undrar därför om det är okej att äta mellan mål? eller är det bara frukost lunch och middag som gäller? :)
Hej! Vilken fantastisk blogg du har gjort! Jag är på dag 3 i attackfasen och letade recept på nätet och fann din sida... Känns som att komma till himmelriket!! Vad mycket tips och inspiration! Känner att mitt ducan-projekt kommer att gå galant när jag har denna sida att glutta på när inspirationen tryter.
Må gott!
//Cissi
Wow! Vilken guldgruva jag hittade! Allt ser otroligt läckert och gott ut! Nu blir jag verkligen peppad att testa! Tack snälla för en inspirerande, proffsig blogg!
Mvh
Cattie
Hej!
Vet att jag någonstans har læst att man kan rosta solrosfrøn och æta som snacks under cruisefasen. Har jag drømt eller kan det fungera?
/Anna
Hej Anna
Det fungerar säkert med solrosfrön, tänk bara på att de innehåller mycket fett. Det är ju det totala kaloriintaget som sätter sig på fel ställen.
Här är näringsvärdet i solrosfrön
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 23,0 %
Fett: 49,5 %
Kolhydrater: 12,6 %
Fibrer: 6,0 %
Som du ser är proteinet dubbelt så mycket som kolhydraterna.
Det bästa sättet att se om det funkar är att prova
Lycka till
Karl-Erik
Vilken otroligt inspirerande sida, med god mat! Jag har sett i många inlägg om ett bröd vid namn Carls bröd. Blev nyfiken på detta och undrar vad det är för typ av bröd och om du möjligtvis vill dela med dig av receptet? :-)
Ha det bra!
Carls bröd
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 13%
Fett: 6%
Kolhydrater: 21%
Fibrer: 4%
Antal portioner Portionsvikt: 87 gram
Ingredienser
Ägg 3,0 styck 31% Kesella lätt (kvarg 1%) 4,0 msk 6% Havrekli 35,0 gram 18% Havrekli 35,0 gram 18% Majsmjöl 5,0 msk 23% Bakpulver 3,0 tsk 4%
Tillagning
Sätt ugnen på 200 grader.
Rör samman alla ingredienser
Häll ut på en bakpappersklädd plåt, till ett 5 mm tjokt lager.
Baka av i ca 10 minuter
När (i vilken fas)kan jag använda bakpulver (yoghurtmuffins) och majsmjöl (Carls bröd)?
Trevlig blogg, önskar bara att det fanns lite fler recept i flertalet bloggar som finns om LCHP, eftersom det inte finns någon bok på svenska. Jag förstår ju att folk bloggar för sin egen skull men det är en reflektion jag gjort. Hälsningar
Hejsan!
Vilken trevlig blogg du har!!! Är du fortfarande lika duktigt med att följa ducandieten? Kan se att det är ett tag sedan du sist skrev.
Är glad att du delar med dig av alla fina bilder och goda recept :)