Fredag 14 januari

Dag 12 i konsolideringsfasen
Har hittat en mjukost med räkor 3 % fett. Den ska jag prova på fullkornsskorpor.
Det måste vara bättre än hårdost med betydligt mer fett, om den smakar bra.

FRUKOST
En skål havrekligröt med lättmjölk
kokt ägg
Kaffe




LUNCH

Sallad med kokt ägg, räkor och lax








MIDDAG




Grillad kyckling med fullkorncouscous och sallad





MELLANMÅL

Äpple




KVÄLLSTE

Fullkornsskorpa med räkost

Kommentarer
Postat av: Karin

Hej!



En fråga om kardemummaskorporna: Hur länge ska de torkas med luckan på glänt?

2011-01-15 @ 13:16:17
Postat av: Karl-Erik

Hej Karin

Det är omöjligt att säga. Prova med att stänga av ugnen efter gräddningen.Skär till bitarna och ställ in dem med glänta på ugnen.

2011-01-16 @ 10:38:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0