KVARGBEA sås

250g ICA lättkvarg
1 äggula
1 msk dijonsenap
1 1/2 msk torkad dragon
1 tsk god vinäger
1 1/2 msk Canderel

Blanda alla ingredienser till en jämn sås
Lätt gott

Kommentarer
Postat av: M-I

Kan du rekomendera någon bra balsamvinäger som du använder.Det var ett ljungel av det i affären.Jag fasnade för en som heter Mango balsamico.Sen undrar jag vad Canderel är för något?? Nu är snart 3 dagen slut och jag har gått ner 1½ kg.Hoppas att du skriver länge här på bloggen för man blir så himla imonerad av dig.Hälsningar M-I

2011-01-05 @ 20:59:59
Postat av: Karl-Erik

Hej M-I

Jag använder Casa Di Luca Gran Riserva från ZETA

Den är dyr,men så god.

Canderel är ett sötningsmedel baserat på Aspartam.

Helt utan bismak och biverkningar. Jag tycker att det är bäst.

2011-01-05 @ 23:29:41
Postat av: Jaana

Jag börjar nu på dag 4 och utan din blogg hade jag inte ens börjat! Du har jättebra recept och tips, det behövs när man är ovan med nya matvanor. Jag har redan tappat över 2 kg och väntar ivrigt på när jag får börja äta grönsaker!

2011-01-06 @ 08:36:08
Postat av: Karl-Erik Söderberg

Hej Jaana

Tack för fina ord

Det är så roligt att jag kunnat inspirera så många till den här lätta livsstilen.

Jag blir också inspirerad att ta fram fler recept, för att göra resan behaglig.

2011-01-06 @ 09:19:11
Postat av: Joakim

Gjorde den här underbara såsen nyss. Tack för receptet. Du gjorde min dag. Kanon gott!

2011-05-04 @ 18:08:27
Postat av: Julia

Hej, tack för en jätteinspirerande blogg! Jag har precis kört igång med Dukan och fått många matnyttiga tips härifrån. Ett par saker jag undrar över är dock om den här såsen är en kall sås, eller kan man värma upp den (jag vet inte om man kan värma kvarg överhuvudtaget?)? Hur länge klarar den sig i kylskåp?

En tredje sak jag har funderat över, som du kanske kan svara på, är gällande havrekli. De chokladkakorna du har recept på här (och som är jättegoda, om än inte så knapriga som jag hade önskat) innehåller 4 msk havrekli. Om man är som jag och äter upp alla på en dag så får man väl i sig för mycket havrekli, eller hur noggrann tycker du man behöver vara med det? Och hur förvarar man dom annars för att de ska hålla till dagen efter?

Tacksam för svar och tack igen för en bra blogg!

2011-10-30 @ 11:19:40
URL: http://anderssonscorner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0