Söndag 23 januari
Hej!!
Tack för denna bloggen!!
Massa tips och ideer!
Har bokmärkt och också länkat till din blogg från min, så mina läsare också kan få se vad du har att erbjuda!
Själv börjar jag i attack imorgon!
:)
Hade lite funderingar som du kanske kan hjälpa mig med, ser att du äter kött från gris. Vilket kött från gris skulle du vilja säga funkar? Ser att du använt bla kassler, är det ok? Tack för en kanonblogg! mvh Maria
Hej Maria
Magert kött från grisen har funkat perfekt för mig.
Jag tycker faktiskt att det är godare än nötkött.
Kotlett med och utan ben.Filé, skinka och mager bogskinka allt utan synligt fett. Vi har ju en helt annan tradition än i Dukans Frankrike,så för mig är det naturligt med magert griskött.
Ha det lätt o gott
Hej igen!!
Jag har lite nybörjar frågor..
Vart får man tag på yoghurt som innehåller 0% fett?? Och var får man tag på keso utan fett??
Får man äta majonäs i attackfasen??
Hälsningar
Maria Östberg
Hej Maria
I dagens inlägg har jag svarat på frågorna om fetthalten.
Använd det du får tag på med minst fett.