Tomattorsk
1 dm purjolök
vitlök efter behag
lite morot och selleri i fina tärningar
citron
Torsk färsk eller fryst tinad.
Santa Maria Seafood & Fish krydda i kvarn
Krydda fisken med kryddan rejält
Låt de finskurna grönsakerna svettas i aningen olivolja.
Fyll på med tomaterna och späd med lite vatten
Smaksätt med citron och koka ihop till god smak och konsistens.
Lägg i fisken, se till att den täcks av vätska
Låt grytan återta temperaturen
Sätt på ett lock och drag grytan av värmen
Vänta ca 10 minuter så är fisken klar
Fyll på med egna godsaker musslor räkor eller vad du vll
Santa Marias krydda innehåller saffran och fänkål och ger en gudomlig smak.
Kommentarer
Postat av: Kerstin
Verkar jättegott! Ska provlaga senare idag. Tror du jag kan använda färsk laxfile? Tänkte även fråga var du köper fruktyoghurten med 0,1%.
Trackback