Torsdag 13 januari

Dag 11 konsolideringsfasen.
Proteindag
De här dagarna kräver fräscha kryddor för att få fart på smaken.
I dag har jag blandat keson med aningen kaviar Ejderns orökta samt dill gräslök och pressad lime.
Kan serveras på Guldkrog.Strömmingen fyllde jag med persilja och drog skinnet av efter stekningen.
Glaza med lite balsamdressing. Höjdarmat.


FRUKOST

En skål lättfil med 2msk havrekli blåbärsylt
kokt ägg
kaffe





LUNCH



Tonfiskomelett
Omlett på tre ägg  1 burk tonfisk i vatten smaksatt med kapris chilidill och gräslök

Det är godare än det ser ut




MIDDAG



Strömmingsflundra med kaviarkeso med gräslök och dill

Mycket gott



MELLANMÅL
Kaffe med kardemummaskorpa






KVÄLLSTE

Carls bröd med skinka










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0