Torsdag 27 januari
Dag 24 i konsolideringsfasen
Proteintorsdag.
Strömming är min favoritfisk, den är god även när skinnet är borta.
(efter stekning)
Jag gör vanliga flundror med mycket persilja mellan.
Potatismos är det vanliga tillbehöret.
Men keso blir godare, idag blandade jag keso med citronrasp,pressad citron , dill och lite peppar.
Med hovmästarkesella blir det här en gourmetmåltid,
som ger en behaglig mättnad.
FRUKOST
En skål lättfil med 2 msk havrekli
kokt ägg
Kaffe
LUNCH
Nötfärsbiff rödlökskesella
MIDDAG
Stekt strömmingsflundra (skinnet avtaget) hovmästarkesella
Keso blandad med citronrasp citronsaft dill peppar kapris
MELLANMÅL
Skiva rökt kött
Kaffe kardemummaskorpa
KVÄLLSTE
Carls bröd rökt kött
Kommentarer
Trackback