Dukans LCHP Torsdag 2 juni

Tänk så olika morgonrutinerna har blivit.
Jag blir väckt vid 7 tiden. Dricker ett stort glas vatten, och sedan morronpromenad med hundarna.
Det blir ett par kilometer, i intervaller. Ja, ni vet hur hundar är  det skall nosas och undersökas, sen är det full fart till nästa doftupplevelse.
Det är skillnad mot hur det var förr. Kopp kaffe och genaste vägen till bilen.
Sen är det dags för frukost.( Man bränner fler kalorier på fastande mage,men vattnet är viktigt att få i sig).
Frukosten är filmjölk havrekli och en egen blandning.
Det har ju blivit så lätt att blanda sin egen musli. I butikerna finns en hylla där man kan ösa ihop sin egen blandning, och då väljer man de med lägst kolhydratinnehåll.
Jag är inte så restriktiv med fett, därför väljer jag ekologisk Gammaldags fil  såå gott.
Det har faktisk blivit så att man längtar till frukost.

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej! Jag hittade din sida idag och jag ska påbörja Dukanmetoden om några veckor då semestern är slut. Jag har haft svårt att hitta inspirerande recept och tips på vad man kan äta men så hittade jag din sida och jag har fått massa tips och idéer! Jag vill ge beröm för dina fina bilder, det ska vara roligt att äta!

2011-06-18 @ 16:03:28
Postat av: Karin

Hej

roligt att läsa din blogg, och jag håller helt med Anna i föregående inlägg, så kul att hitta alla dina recept. jag har ingen avsikt att hålla mig till dukan-dieten men jag låter mig ändå inspireras av dina recept då det är otroligt lätt att köra fast i inkörda hjulspår, och det är otroligt lätt att alltid tänka potatis pasta potatis pasta - så stort tack för fina recept o lite hjälp i nytänket!

2011-06-29 @ 13:06:07
Postat av: Justine

Hej!

Jag funderar på att testa Dukan dieten och hittade därför till din blogg. Tycker verkligen att det är kul och inspirerande att läsa den. Är så tacksam att du har lagt upp recept och bilder på denna diet.

Tack! :)



2011-07-24 @ 01:49:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0