Dukans LCHP Fredag 11 mars

Dag 67 i Dukandietens konsolidationsfas
Fredrik Paulun har testat och betygsatt olika bröd, särskilt lämpliga för
LCHF och GI.

De bröd som kom bäst i testet är
ICA GottLiv flerkornsbröd.
Linfröbröd Kung Markatta
Fullkorn  Saltå Kvarn

Sämre gick det för
Nystart Carbzone
Low Carb bröd Carbzone
Testet finns i GI & Hälsa 28 februari


FRUKOST
En skål lättfil med 2 msk havrekli o blåbärssylt
kaffe




LUNCH


Öppen grönsaksomelett






MIDDAG


Grillad biff med rödlökskeso och tomatdressing




MELLANMÅL

Äpple






KVÄLLSTE
Fullkornsbröd med ost

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0