Dukans LCHP Lördag 19 mars

Dag 75 i Dukans konsolideringsfas
Buljongkokta grönsaker är en höjdare, både smakmässigt och med tanke på saltet.
Jag sjuder mina grönsaker i fett och salt reducerad buljong från tärning. Grönsaker ska vara ál dente,
då finns vitaminerna kvar ,och smaken. Klipper sedan över lite örter från köksfönstret.


FRUKOST
En skål lättfil med havrekli och blåbärssylt
kaffe





LUNCH


Spenatomelett med bräckt skinka










MIDDAG



Räkor lax kokt ägg med sallad vid sidan av




MELLANMÅL

Kaffelatte
Äpple



DESSERT


Bananasplit de luxe
Glass ,bananer, persikor, vispgrdde, chokladgrädde  och havreflarn






KVÄLLSTE
Ett havreflarn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0