Dukans LCHP Onsdag 2 mars
PROTEINDAG
Dag 58 i Dukandietens konsolideringsfas
Sill är helt ok enligt Dukan. Men, det vet inte Dukan själv. Sill står inte på matsedeln i Frankrike.
Men sillen är sprängfylld med protein och Omega 3. Lite socker i lagen, ja. Men i sillen försvinnade lite.
Dietister och läkare jag talat med ger tummen upp för sill. Va, bra.
I dag var det krigsrubriker i GT, Den feta kosten LCHF, är livsfarlig.Fettet slammar igen blodkärlen.
Ja överdrifter har väl aldrig varit bra, inte ens om en doktor säger det.
När jag om några veckor skall ut i livsfasen, kan jag tänka mig att använda lite olivolja.
Framförallt som smaksätning.
En skål lättfil med 2 msk havrekli blåbärssylt
kokt ägg
kaffe
LUNCH
Grillad lax med keso
MIDDAG
Biffstek med balsamdressing keso och fruktyoghurt
Mellanmål
Kaffe
KVÄLLSTE
Carls bröd med skinka
Kommentarer
Postat av: Mona
Jag gillar sill jättemycket, särskilt matjessill, men där är man ju jättetrimmad på att det ska ätas potatis till.
Hur äter du din sill? Med keso eller?
Kokt ägg kanske man kan ta.
Trackback