Dukans LCHP Söndag 6 mars
Hej. Hittade hit via din länk hos Kostdoktorn. Roligt att läsa om din matfilosofi.
Och framförallt kul att hitta en kollega, är också pensionerad Kock.
Har också testat att äta mer proteiner sista månaderna, när jag bott i Turkiet. Resultatet har visat sig i betydligt starkare ben, bättre kondition och fastare muskler.
Har egentligen ingen benämning på min mat, mer än att den är baserad på naturliga råvaror med mycket kött, fisk, ägg och smör med mängder av grönt till.
Det blir ca 450 gr kött eller fisk per dag. Äter varm, lagad mat till frukost, lunch och middag.
Vet inte procentsatserna på fett, protein och kolhydrater, men det jag vet är att maten får mig att må gott :)
Lycka till på din väg :)
Hej!
Jag är fortfarande i cruisefasen och jag kan säga att jag har fuskat en hel del med både alkohol och "fel" mat... Är verkligen inte stolt över detta, men det som har hänt är att jag inte gått upp i vikt, snarare stannat på samma vikt! Och det känns ju faktiskt ganska tryggt att man faktiskt kan fuska lite utan att allt förstörs! :)
Men så fort jag har fuskat kör jag bara protein i några dagar. Jag tror att det är så att man har fått igång sin förbränning ganska bra så det borde vara förklaringen!
Tack för all inspiration!
Håller med, inga negativa tankar och det kommer ju alltid en ny dag. Viktigt att ta tag i det direkt igen och inte tappa sugen.
Det är härligt att se att det fungerar så bra för dig.