Dukans LCHP Tisdag 1 mars
Dag 57 i Dukandietens konsolideringsfas
Vår, eller åtminstone en försmak. Luften är mildare, fåglarna börjar få rätt ljud.
Ljuset är här och det känns rätt lätt.
I dag har jag inlett en kurs där jag ska introducera invandrare, i svenskt sätt att laga mat.
Det som de var mest angelägna att få lära sig var, baka svenska bullar.
Vad är det i alla förpackningar i mejerikylen?
Vårt sätt att använda potatis. Och det kan ju vara bra om de kan använda potatis.
Nu när vi själva inte vill ha den.
Det ska bli en spännande vår, säkert kommer jag att få lära en del av deras matlagning.
FRUKOST
En skål lättfil med havrekli och blåbärssylt
Kaffe
LUNCH
Grillad lax med stuvad spenat och kokt blomkål
MIDDAG
Fläskfilégryta med keso, sallad och lite ris
Mellanmål
Äpple
KVÄLLSTE
Fullkornsbröd med ost
Kommentarer
Trackback