Dukans LCHP Tisdag 1 mars

Dag 57 i Dukandietens konsolideringsfas
Vår, eller åtminstone en försmak. Luften är mildare, fåglarna börjar få rätt ljud.
Ljuset är här och det känns rätt lätt.
I dag har jag inlett en kurs där jag ska introducera invandrare, i svenskt sätt att laga mat.
Det som de var mest angelägna att få lära sig var, baka svenska bullar.
Vad är det i alla förpackningar i mejerikylen?
Vårt sätt att använda potatis. Och det kan ju vara bra om de kan använda potatis.
Nu när vi själva inte vill ha den.
Det ska bli en spännande vår, säkert kommer jag att få lära en del av deras matlagning.

FRUKOST

En skål lättfil med havrekli och blåbärssylt
Kaffe




LUNCH




Grillad lax med stuvad spenat och kokt blomkål






MIDDAG



Fläskfilégryta med keso, sallad och lite ris







Mellanmål

Äpple






KVÄLLSTE

Fullkornsbröd med ost

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0