Dukans LCHP Torsdag 1 mars

I väntan på nässlornas ankomst har jag komponerat en lättlagad soppa
Eftersom du har kommit så här långt i programmet  går det bra med Gammaldags mjölk
Fetare ja, nyttigare ja godare ja. Är du rädd för fett använd mini eller lättmjölk.
Muskot är en god smaksättare i spenaträtter, men i det här fallet vill jag ha den vårlig
därav gräslöken

Superenkel och god spenatsoppa

200 g spenat
1 liter Gammaldags mjölk
3 msk maizena
3 msk finskuren gräslök
Salt peppar och lite socker
Kokt ägg till servering
Tina spenaten
Vispa ut maizenan i mjölken och värm under ständig vispning.
Tillsätt spenaten och koka upp, lägg i gräslöken.
Smaka av med salt peppar och lite  socker
Servera med ägghalvor


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0