Dukans Spenatsoppa
Imorgon är det torsdag då föreslår jag den här goda spenatsoppan.
I smaksättningen har jag använt en nypa socker.
Det gör jag alltid när det är mjölk eller spenat i rätten, det ger en smakhöjning.
Här kan man också välja den nya proteinberikade mjölken
Superenkel och god spenatsoppa
200 g spenat
1 liter lätt mjölk
3 msk maizena
3 msk finskuren gräslök
Salt peppar och aningen socker
Kokt ägg till servering
1 liter lätt mjölk
3 msk maizena
3 msk finskuren gräslök
Salt peppar och aningen socker
Kokt ägg till servering
Gör så här
Tina spenaten
Vispa ut maizenan i mjölken och värm under ständig vispning.
Tillsätt spenaten och koka upp.
Smaka av med salt peppar och aningen socker.
Vispa ut maizenan i mjölken och värm under ständig vispning.
Tillsätt spenaten och koka upp.
Smaka av med salt peppar och aningen socker.
Lägg i gräslöken
Servera med kokta ägghalvor
Servera med kokta ägghalvor
Kommentarer
Trackback